Tulipa hiki. Kävin nimittäin saunassa :)

Saunassa muistin nolon tapauksen muutaman vuoden takaa. Vaikken suuremmin mainostakaan tätä feminiinistä puoltani, niin jokapäiväiset alusvaatteeni ovat kuitenkin yleensä suhteellisen naisellisia. Kerran kävin saunomassa jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Taloyhtiön sauna sijaitsee pihan perällä toisessa rakennuksessa ja sieltä palatessani tervehdin tuttuun tapaan naapuria, joka oli jälleen tekemässä pihatöitä, joihin itse osallistun syntisen passiivisesti. Löntystelin kämppääni ja heitin likaiset vaatteeni myttyyn eteisen lattialle (joissakin asioissa olen ERITTÄIN miehekäs...), koska tietysti hikoillut ruumis kaipasi kivennäisvettä. Vähän ajan kuluttua sitten nostin mytyn lattialta ja rupesin sullomaan sitä pesukoneeseen. Siinä vaiheessa tajusin jotain puuttuvan. Olin aivan varma, että minulla oli ylläni alushousut mennessäni saunaan. Olin myös varma, etteivät ne jääneet pukuhuoneeseen, koska tarkistan sen aina viimeisen päälle tarkkaan poistuessani. Mutta asunnosta niitä ei vain löytynyt. Toiveikkaana katsoin rappukäytävään. Ehkäpä ne olivat siellä. Ei. Ne olivat varmasti pudonneet ulos.

Seuraavan tunnin istuin ikkunan ääressä odottamassa, että naapuri lähti haravansa kanssa pois, jotta pääsin tarkistamaan käyttämäni reitin. Kun piha oli viimein tyhjä, säntäsin pää kolmantena jalkana etsimään pöksyjäni. Kyllähän minä ne lopulta löysinkin. Ne roikkuivat saunan pukuhuoneessa naulassa, johon en varmasti ollut niitä itse laittanut. Söpöt vaaleansiniset stringit, nätisti pitsiäkin siellä täällä... Naapuri ei koskaan maininnut asiasta sanallakaan, mutta varmasti hän osaa suorittaa päässälaskuja. Ykkösen ruma mies tulee saunasta + polulta löytyvät söpöt stringit = Ykkösen ruma mies on Pervertikko.

Ainahan noita meinaa sattua. Tänään viimeksi, kun laitoin aamulla vaatteet päälle ja ilma oli sen verran viileä, että tarvitsin myös pitkähihaista paitaa. Jätin alle sitten hieman hempeämmän vaatteen, sellaisen naisten piukean topin (joka onkin todella söpö lihavan miehen päällä). Keskellä päivää tuli sitten kuuma ja menin pukuhuoneeseen riisumaan liiat paidat pois. Vedin takin päältäni ja sen jälkeen kiskaisin pitkähihaisen pois. Kun vilkaisin peiliin, sieltä kurkisti takaisin Pervertikko kauneimmillaan. Vedin pitkähihaisen kiireesti takaisin päälle ja hikoilin loppupäivän...

Kesä on ankeaa aikaa. Liian vähän mahdollisuuksia harrastaa perverssejä pukeutumiskoodeja, kun rintsikoiden olkaimet kurkistavat hihattoman paidan alta ja sukkahousut näkyvät aivan liian helposti, kun käyttää shortseja.

Pitäisi kai joskus tulla kaapista ulos